Můj košík
Žádné produkty
Ceny jsou s DPH
Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Poslat příteli
BrainMax Pure Acai BIO prášek, 100 gr
Příjemce :
* Povinná pole
Zrušit nebo
Legendární brazilské super ovoce fialové barvy, které je nabité pro organismus prospěšnými látkami. BrainMax Pure Acai je organický prášek prvotřídní kvality z lyofilizovaných jemně mletých bobulí acai, které byly ručně sklizeny v Kolumbii. Acai byla a je základní potravou původních amazonských kultur po celá staletí. Lahodné bobule s nízkým glykemickým indexem jsou bohaté na antioxidanty podporující zdraví, esenciální omega mastné kyseliny a vlákninu.
Prášek z acai je bohatý na vitamin C, který podporuje imunitu, tvorbu kolagenu nebo třeba vstřebávání železa. Dále obsahuje vitamíny A, B, E ale také důležité minerály jako fosfor, vápník či draslík. Fosfor a vápník jsou důležité pro stavbu kostí, zubů, zatímco draslík je důležitým elektrolytem, který udržuje správnou rovnováhu vody v buňkách a je důležitý pro optimální krevní tlak.
Více informací o Acai se dozvíte na BrainPedia.cz
Složení:
Postup:
Rozmixujte všechny ingredience v mixeru a vychutnejte si osvěžující vitamínovou bombu.
Složení:
Postup:
Rozmixujte acai, maliny, jahody, kokosové mléko a med v mixeru. Výslednou hmotu vylijte do misky a ozdobte ji ingrediencemi na ozdobu (banán a další).
Složení:
Postup:
Všechny ingredience rozmixujte v mixeru do hladka. Poté servírujte do misek ke konzumaci anebo dejte výsledek zamrazit jako zmrzlinu na později.
Acai je nabitá vitamíny a zdraví prospěšnými antioxidanty. Její fialový odstín je způsobený vysokým množstvím antioxidantů antokyanů.
Bohatý zdroj esenciálních omega 3, 6 a 9 mastný kyselin, které jsou nezbytné pro optimální fungování organismu.
Plody Acai čerstvě sklizené jsou okamžitě šetrně sušeny mrazem (lyofilizace). Velmi šetrný proces, při kterém nedochází ke ztrátě zdraví prospěšných živin.
Při procesu dýchání dochází v našich buňkách k oxidaci, kdy jsou jako vedlejší produkt buňkami produkovány volné radikály. Akumulace škodlivých volných radikálů může být pro buňky a organismus ohrožením, takto vzniká oxidační stres. Čím více máme v těle volných radikálů, tím rychleji stárneme. A kvůli tomu přichází na scénu antioxidanty, které neutralizují volné radikály a tím nedochází k oxidačnímu stresu, který by mohl poškodit buňky.
Hodnoty ORAC jsou vyjádřením času, který je třeba k tomu, aby antioxidant neutralizoval volné radikály a také ukazují množství antioxidantů v potravinách. Potraviny s vyšší hodnotou ORAC mají vyšší antioxidační potenciál než potraviny s nízkými hodnotami ORAC. Nejvýše hodnocené potraviny jsou ovoce s výraznou pigmentací jako právě acai, která dosahuje jednu z nejvyšších hodnoty žebříčku ORAC.
Náš ACAI má BIO certifikát - Produkce ekologického zemědělství mimo EU.