Mladý ječmen BIO
Šťáva z mladého ječmene je opravdu super potravinou. Je v ní 4x více vápníku, než je v mléce, 22x více železa než ve špenátu a tolik bílkovin, jako najdete v kvalitním steaku. Obsahuje také esenciální aminokyseliny, více než 12 minerálů a 13 různých vitamínů (včetně vitamínu K). Mnohostrannost mladého ječmene potvrzují nejen jeho rozbory a jeho ...
Šťáva z mladého ječmene je opravdu super potravinou. Je v ní 4x více vápníku, než je v mléce, 22x více železa než ve špenátu a tolik bílkovin, jako najdete v kvalitním steaku. Obsahuje také esenciální aminokyseliny, více než 12 minerálů a 13 různých vitamínů (včetně vitamínu K). Mnohostrannost mladého ječmene potvrzují nejen jeho rozbory a jeho složení, ale také zaznamenané účinky. Právě zásluhou těchto účinků se v posledních letech stal nápoj z mladého ječmene doporučovaným prostředkem pro posílení zdraví. Nikdy nerozpouštějte mladý ječmen ve vodě o teplotě vyšší než 45 stupňů celsia, důležité enzymy a vitamíny by se zničily. Zároveň je třeba si vybrat kvalitní produkt, protože pouze takový mladý ječmen má pro naše tělo ten správný přínos v podobě nezbytných vitamínů a minerálů.