Jukl tinktura Pampeliška 30 ml Zobrazit větší

Jukl tinktura Pampeliška 30 ml

Normální činnost žaludku, jater - prebiotikum

O účincích pampelišky se vědělo již v antice, kdy se mléko z pampelišky kapalo na pihy a využívalo se při celkové ochablosti! Pampeliška je „nabitá" velmi prospěšnými látkami. Například inulínu, který perfektně vyživuje mikroflóru tlustého střeva je na podzim v pampelišce velmi mnoho. Tím vlastně pampeliška pomáhá dostat tlusté střevo do optimální formy, zároveň nepřímo posiluje imunitu, napomáhá normální činnosti žaludku a jater, působí jako prebiotikum. Zjara pak pampeliška představuje „vitamínovou bombu". V bylinkářství se využívá hojně též vyvážená kombinace tříslovin, hořčin a aminokyselin.

Více informací

Cena: 79 Kč s DPH


Dostupnost: Skladem

Výrobce: JUKL


Doprava od 67 Kč a nad 3000 zdarma

Přes 10 000 výdejních míst v ČR a SR


Více informací


  • Složení: lihovodný roztok extraktu smetánky lékařské, v homeopatickém ředění D3
  • Dávkování: 3x 10 kapek denně před jídlem (lahvička cca na 19 dní)
  • Upozornění: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Doplněk stravy. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
  • Balení: PE kapací lahvička 30 ml

Milí zákazníci, díky nařízení EU č.1169/2011 není možné uvádět u výrobků léčebná tvrzení ani na ně jakkoli odkazovat. Z tohoto důvodu jsme nuceni odstranit doporučení produktů vhodné k léčbě jednotlivých potíží. Můžeme použít pouze tvrzení, která jsou schválena EU a která neuvádějí konkrétní nemoci.

Bohužel vám to ztíží orientaci při výběru produktů, proto pokud si nebudete vědět rady obraťte se na nás buď telefonicky nebo e-mailem, rádi vám poradíme.

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:


Recenze


Napsat recenzi

Jukl tinktura Pampeliška 30 ml

Jukl tinktura Pampeliška 30 ml

Normální činnost žaludku, jater - prebiotikum

O účincích pampelišky se vědělo již v antice, kdy se mléko z pampelišky kapalo na pihy a využívalo se při celkové ochablosti! Pampeliška je „nabitá" velmi prospěšnými látkami. Například inulínu, který perfektně vyživuje mikroflóru tlustého střeva je na podzim v pampelišce velmi mnoho. Tím vlastně pampeliška pomáhá dostat tlusté střevo do optimální formy, zároveň nepřímo posiluje imunitu, napomáhá normální činnosti žaludku a jater, působí jako prebiotikum. Zjara pak pampeliška představuje „vitamínovou bombu". V bylinkářství se využívá hojně též vyvážená kombinace tříslovin, hořčin a aminokyselin.