Meruňková jádra hořká Wolfberry 500 g Zobrazit větší

Meruňková jádra hořká Wolfberry 500 g

Meruňková jádra hořká Wolfberry 500 g vynikají velmi hořkou chutí a vysokým obsahem vitálních látek. Tyto látky mají svou jedinečnou kombinací příznivý vliv na lidský organismus, ale je potřeba striktně dodržovat jejich dávkování!

Rakovinové buňky mají obrovskou spotřebu cukru a proto přednostně vychytávají z oběhu i amygdalin (B17). Ten se vcucne do buňky, která z něj sežere cukr a zůstane v ní jedovatý kyanovodík. Hladová rakovinová buňka si tak vlastní žravostí způsobí otravu a to chceme. Hodná a slušná buňka zdravé tkáně není tak hladová a tak se v ní nevytvoří jedu tolik, aby ji to zničilo. Je tedy nutno amygdalin podávat v dostatečném množství, aby byl účinným jedem rakovinovým buňkám a nepoškozoval zdravé.

Více informací

Tento produkt již není na skladě

Cena: 99 Kč s DPH


Dostupnost: Na objednávku

Výrobce: Wolfberry


Doprava od 50 Kč a nad 2.500 zdarma

Přes 700 výdejních míst v ČR a SR


Více informací


Více informací

Meruňková jádra obsahují amygdalin, kterému se někdy nesprávně říká vitamín B17. Kromě toho v nich najdete i kyselinu gama-linolenovou, linolovou, nebo vaccenocou. Z vitamínů v nich převažuje vitamín B3 a vitamín A, z minerálů pak hořčík, draslík a fosfor. 

Na amygdalin se vědci zaměřili díky kmenu Hunzů, který žije na pákistánsko-indickém pomezí, protože členové tohoto kmene se běžně dožívají 100 let. Při zkoumání jejich stravy se zjistilo, že hlavní částí jejich jídelníčku tvoří meruňky. Více než plodů si ale Hunzové váží jejich jader, ve kterých se vyskytuje již zmiňovaný amygdalin. 

Amygdalin dává jádrům jejich charakteristickou hořkou chuť a je obsažený například i v mandlích, jádrech broskví, třešní, nebo švestek. Jeho příznivý vliv na lidský organismus prochází neustálými výzkumy a v současnosti se zkoumá jeho vliv na prevenci vzniku nádorů. Každopádně se využívá jako součást prostředků proti dráždivému kašli, nebo proti nevolnostem. Jisté je to, že tělo se jím může předávkovat, protože při jeho trávení se uvolňuje toxický kyanovodík, proto by se denně nemělo zkonzumovat více jader než je jejich doporučené dávkování! 

Upozornění
Meruňková jádra obsahují amygdalin, jehož štěpením vzniká kyanovodík, který může způsobit otravu! Dospělé osoby s tělesnou hmotností nad 60 kg nesmí z bezpečnostních důvodů užívat více než 1-2 jádra denně! U osob s nižší tělesnou hmotností než 60 kg je potřeba denní dávku úměrně snižovat! Uchovávejte jádra mimo dosah dětí, kterým se jejich konzumace nedoporučuje!

Doporučené dávkování 
Osoby nad 60 kg 1-2 jádra denně, přičemž u osob s nižší váhou se musí denní dávka úměrně snižovat! 

Nutriční hodnoty na 100g: Energie: 2600 kJ / 640 kcal; Tuky: 54.0 g – z toho nasycené mastné kyseliny 4.6 g; Sacharidy: 21.8 g – z toho cukry 6.2 g; Bílkoviny: 12.0 g;Sůl: 0.025 g; Vláknina: 9.6 g;Minerály ve 100g meruňkových jader
Draslík: 
599mg; Vápník: 26 mg; Hořčík: 234 mg; Fosfor: 508mg

Alergeny 
bez alergenů

Země původu 
Čína

BIO výrobek pod kontrolou: CZ-BIO-002 

Obsah
500 g

Parametry

Země původu Čína
Produkty bez alergenů Bez vajec, Bez mléka, Bez sóji, Bez vlčího bobu (Lupina), Bez lepku, Bez sezamu, Bez skořápkových plodů, Bez celeru, Bez siřičitanů

Milí zákazníci, díky nařízení EU č.1169/2011 není možné uvádět u výrobků léčebná tvrzení ani na ně jakkoli odkazovat. Z tohoto důvodu jsme nuceni odstranit doporučení produktů vhodné k léčbě jednotlivých potíží. Můžeme použít pouze tvrzení, která jsou schválena EU a která neuvádějí konkrétní nemoci.

Bohužel vám to ztíží orientaci při výběru produktů, proto pokud si nebudete vědět rady obraťte se na nás buď telefonicky nebo e-mailem, rádi vám poradíme.

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:


Recenze


Napsat recenzi

Meruňková jádra hořká Wolfberry 500 g

Meruňková jádra hořká Wolfberry 500 g

Meruňková jádra hořká Wolfberry 500 g vynikají velmi hořkou chutí a vysokým obsahem vitálních látek. Tyto látky mají svou jedinečnou kombinací příznivý vliv na lidský organismus, ale je potřeba striktně dodržovat jejich dávkování!

Rakovinové buňky mají obrovskou spotřebu cukru a proto přednostně vychytávají z oběhu i amygdalin (B17). Ten se vcucne do buňky, která z něj sežere cukr a zůstane v ní jedovatý kyanovodík. Hladová rakovinová buňka si tak vlastní žravostí způsobí otravu a to chceme. Hodná a slušná buňka zdravé tkáně není tak hladová a tak se v ní nevytvoří jedu tolik, aby ji to zničilo. Je tedy nutno amygdalin podávat v dostatečném množství, aby byl účinným jedem rakovinovým buňkám a nepoškozoval zdravé.