Žádné produkty
Ceny jsou s DPH
Z důvodu legislativy EU, která omezuje uvádění některých informací u produktů alternativní medicíny (doplňků stravy), pokud chcete vstoupit na tyto webové stránky, musíte souhlasit s níže uváděným tvrzením:
Produkty na těchto webových stránkách beru výslovně a pouze jako doplňky stravy, které nejsou dle platné právní úpravy ČR lékem a nelze je za léky zaměňovat. Informace u produktů uvedené jsou pouze pohledem, jakým na nemoc člověka nahlíží tradiční čínská medicína v Číně, žádným způsobem neovlivní můj úsudek a na základě tohoto pohledu nebudu doplňkům stravy zde prodávaným ani náznakem přisuzovat léčebné či zdravotní účinky.
Obsah na této stránce není vhodný pro osoby mladší 18 let. Pro přístup do této sekce musíte být starší 18 let. Potvrďte kliknutím na "Souhlasím"
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Naturgreen Coenzyme Q10 + hloh, omega-3, cordyceps, zelený čaj, česnek a šíšák bajkalský 120 kapslí
Příjemce :
* Povinná pole
Zrušit nebo
Coenzyme Q10
Koenzym Q10 jinak zvaný také ubichinon je jeden z chinonů, které v těle fungují jako koenzym. Písmeno Q označuje chinonovou funkční skupinu a číslo 10 počet isoprenylových jednotek. Koenzym Q10 byl objeven v roce 1978 a za jeho objev získal Angličan Peeter Mitchell Nobelovu cenu. Nalezneme jej ve všech buňkách lidského organismu, kromě červených krvinek. Spolupodílí se na přeměně energie z potravy do chemické energie ATP. Z tohoto důvodu nejvíce koenzymu Q10 nalezneme v orgánech, které mají energeticky náročný provoz. Patří mezi ně srdce, plíce a játra. Kromě toho Q10 funguje v těle jako antioxidant. Vědci se domnívají, že pokles koenzymu Q10 v organismu v průběhu stárnutí vlastně fakticky způsobuje stárnoucí procesy v těle. Orgánům se dostává méně energie a chybí neutralizace volných kyslíkových radikálů, které poškozují buňky. Nejkvalitnější koenzym Q10 pochází z Japonska, kde se vyrábí fermentací kvasinek a jeho chemická struktura je identická s koenzymem Q10, který si vyrábí lidské tělo samo. Náš extrakt má standardizované 98 % množství koenzymu Q10.
Důležité informace pro vaše užívání a zdraví
Jak se orientovat v nabídce na trhu?
U koenzymu Q10 je potřeba pamatovat na to, že při jeho užívání, má-li mít opravdu skutečný pozitivní účinek na vaše zdraví, musí být toto užívání dlouhodobé a pokud možno i pravidelné. Také co je důležité u dlouhodobého užívání je potřeba užívat pouze kvalitní a 100% vstřebatelný produkt. Proto je třeba se u koenzymu Q10 pro vnitřní užití zaměřit především ne jenom na původ složení užité suroviny, ale také na kvalitu zpracování, čí výrobu samotného produktu.
Varování: koenzym Q10 vyrobený syntetickou cestou nemá na vaše zdraví žádný pozitivní vliv. Je to pouze “placebo“, které tahá peníze s vaší kapsy a navíc ještě místo aby pomohl tak vám uškodí.
Existují 2 hlavní metody výroby Q10
Koenzym Q10 používaný k výrobě doplňků stravy se získává buď přírodním fermentačním způsobem, nebo synteticky.
1.Způsob fermentační je přirozený biologický výrobní proces. Přírodním způsobem je koenzym Q10 získáván bakteriální fermentací, nebo fermentací z kvasnicových buněk. Obsahuje jen nepatrné množství pro naše tělo nevyužitelného koenzymu Q9 a koenzymu Q11. Poskytuje velice čistý trans-izomer (forma v organismu se vyskytující - např. kvasinková fermentace japonských závodů poskytuje produkt téměř 100% odpovídající lidskému Q10.
2.Druhým způsobem je syntetická výroba, kdy molekula Q10 vzniká z trimetoxytoluenu a izoprénových jednotek získávaných z tabákových listů. Syntetická produkce produkuje příměsi cis-izomerů (forma v přírodě se nevyskytující) stejně tak jako příměsi koenzymů Q9 a Q11 (nacházeny u jiných živočišných druhů). Problémy syntetických příměsí spočívají v tom, že tyto formy se v lidském organismu normálně nevyskytují a nebyla zkoumána bezpečnost jejich podání lidem.
Dobrý a účinný výrobek –doplněk obsahuje vždy čistý fermentační koenzym Q10, tj. přirozený biologický plně vstřebatelný. Vše se pak také odvíjí od ceny výrobku tím i kvality a účinku na lidské zdraví. V našem výrobku je pouze čistý a přírodní fermentovaný 100% koenzym Q10 jeden s nejlepších Koenzymů Q10 na světě od japonské firmy Kaneka Corporation pod značkou Kaneka Q10 ™, který byl extrahován z kvasinek pomocí způsobu fermentace. Více info o Q10 zde.
Firma Kaneka začala vyrábět CoQ10 v roce 1977 a výrazně produkovala více CoQ10 než kterýkoliv jiný výrobce na světě. Koenzym Kaneka Q10™ je přesně ta stejná látka jako takzvaná all-trans (stejná) forma Koenzymu Q10 kterou najdete v mase, rybách a dalších živočišných produktech. Kaneka Q10™ je zkratka pro bezpečnost, spolehlivost a vysokou kvalitu.
Mezi největší zásobárny koenzymu Q10 řadíme kukuřici, ořechy, sóju, maso (drůbeží, vepřové i hovězí), ryby a dary moře obecně (sardinky, makrely), brokolici, špenát, řepkový, sójový a sezamový olej. Problémem však je, že značné množství tohoto doplňku se zničí již při průmyslové úpravě potravin například silným mražením, sterilizací apod. Proto vždy doporučujeme užívat přírodní Koenzym, Q10 který má 100% účinky a navíc plně zachovány všechny „all-trans“ látky nezbytné k regeneraci a uzdravení organismu.
Česnek setý (Allium sativum) jistě všichni známe jako potravinu, ale také jako bylinku z čeledi česnekovitých, kap patří i třeba cibule. Má charakteristickou štiplavou chuť a vůni, za niž je odpovědná látka Allicin, kterou poprvé v laboratorních podmínkách izoloval v roce 1944 Chester J. Cavallit a John Hays Baily. Tradičně se česnek používá jako přírodní antibiotikum. Náš extrakt z česneku obsahuje standardizované 1 % Allicinu.
Cordyceps sinensis je tibetská cizopasná houba, která jinde na světě přirozeně neroste. Napadá a zcela zkolonizuje tělo housenky zvané housenice, která slouží cordycespu jako potrava a zároveň ji houba celou vyplní a vyroste nad zem. Takto sbíraný volně rostoucí cordyceps je velmi drahý a nebylo by jej pro komerční účely dost. Proto se pěstuje na živných půdách v kontrolovaných podmínkách. Cordyceps nejvyšší kvality se pěstuje také v Tibetu, protože pouze tam je adekvátní tlak vzduchu, střídání teplot a další klimatické podmínky, které Cordyceps ke svému růstu potřebuje. Následně se nechává mycelium fermentovat. V takových podmínkách dosahuje nejvyšších obsahů účinných polysacharidů. Náš cordyceps sinensis obsahuje v extraktu 30 % polysacharidů. Nalezneme v něm také jiné bioaktivní látky, zejména adenosin, cordycepin, kyselinu cordycepinovou, sterol, 80 typů enzymů všetně koenzymu Q10, mastné kyseliny, vitamíny skupiny B, vitamín E a K a minerály.
Šíšák bajkalský (Scutellaria baicalensis) je až 50 cm vysoká bylinka z čeledi hluchavkovitých. Roste především ve východní části Ruska, ale také v Číně a Severní Americe. Má rád slunečné štěrkovité a kamenité svahy. Ve svém koření šíšák obsahuje velké množství flavonoidů, především baikalin, baikalein a wogonin. Kromě toho v něm nalezneme také melatonin, steroly, betasitosterol, organické kyseliny a další bioaktivní látky. V našem standardizovaném extraktu je obsaženo 85 % baikalinu. Tradičně se šíšák využívá již od dob 25 – 220 našeho letopočtu, kdy se o něm zmiňují starobylé čínské spisy. Používá se do směsí s jinými léčivými bylinami.
Hloh peřenoklanný (Crataegus pinnatifida), čínsky zvaný „Big mao“ je keř z čeledi růžovitých. Tradičně se z hlohu sbírají pro své léčivé účinky listy, květy a výjimečně plody nazývané hložinky. Hloh obsahuje zejména flavonoidy, triterpenické kyseliny, aminopuriny, kyselinu krategovou a oleanovou. Dále v něm nalezneme karotenoidy a vitamíny C a B. V tradičním bylinkářství se hlohová tinktura používá na snížení krevního tlaku a proti bušení srdce.
Čajovník čínský (Camelia sinensis) je zelená subtropická rostlina, která se tradičně vyskytuje v jižní a jihovýchodní Asii. Pěstuje se na plantážích v Číně, Indii, ve Vietnamu, Laosu a na Barmě. Roste v nížinách i ve vysokohorských podmínkách. Čaj se v tradiční čínské medicíně používá také jako lék. Extrakt z čajovníku obsahuje polyfenoly, katechiny, z nich nejzajímavější EGCG (epigalokatechin galát) a pouze malé množství kofeinu.
Len setý obsahuje ve svých semenech velice cenné omega-3 nenasycené mastné kyseliny, které se vyskytují přirozeně například i v rybách. Rostlinné zdroje mastných kyselin jsou však vždy kvalitnější. V našem extraktu naleznete standardizované množství 20 % omega-3 mastných kyselin.
Složení
% DDD není stanoveno.
* 1 kapsle obsahuje 10 % DDD, 4 kapsle 40 % DDD hlohu.
Přidaný Koenzym Q10 u našeho produktu je vyrobený fermentací. Je to nejlepší volba pro vaše zdraví a regeneraci. Garantujeme vám nejlepší poměr ceny a kvality na trhu.
Cordyceps sinensis extrakt s 30 % polysacharidů, česnek (Allium) extrakt s 1 % Allicinu, extrakt ze semen lnu setého (Linum usitatissimum L.) s 20 % obsahem omega-3 mastných kyselin, šíšák bajkalský (Scutellaria Baicalensis L.) extrakt s 85 % baicalinu, koenzym Q10 extrakt 98 %, čajovník čínský (Camellia sinensis) extrakt s 98 % polyfenolů, 70% katechinů, 50% EGCG a kofein 3%, hloh peřenoklaný (Crataegus pinnatifida) extrakt s 30 % flavonoidů HPMC (hydroxy prophyl methyl celulóza) kapsle.
Dávkování
Užívejte 2x denně 1 - 2 kapsle 20 minut před jídlem nebo půl hodiny po jídle. Zapijte dostatečným množstvím tekutin. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
Balení
120 vegan (HPMC) kapslí po 500 mg.
Upozornění
Není určeno dětem do 16 let, těhotným a kojícím matkám. Ukládejte, mimo dosah dětí. Skladujte v suchu, temnu a chladu a v dobře uzavřeném obalu. Doplněk stravy, není náhradou pestré stravy.
Milí zákazníci,
díky nařízení EU č.1169/2011 není možné uvádět u výrobků léčebná tvrzení ani na ně jakkoli odkazovat. Z tohoto důvodu jsme nuceni odstranit doporučení produktů vhodné k léčbě jednotlivých potíží. Můžeme použít pouze tvrzení, která jsou schválena EU a která neuvádějí konkrétní nemoci.
Bohužel vám to ztíží orientaci při výběru produktů, proto pokud si nebudete vědět rady obraťte se na nás buď telefonicky nebo e-mailem, rádi vám poradíme.