Reflex Nutrition 100% Native Whey Protein 1800 g čokoláda

Značka: Reflex Nutrition
100% Native Whey
 
100% Native Whey je nejčistší dostupnou formou syrovátky na trhu - žádný jiný protein takovéto kvality nedosahuje. Reflex Nutrition garantuje absolutní čistotu a účinnost - 100 % proteinu je získáno pomocí nativní technologie přímo z čerstvého mléka. 

Hlavní benefity produktu:
  • 100 % proteinu je získáno šetrně přímo z čerstvého mléka pocházejícího od krav z kontrolovaných evropských chovů živících se výhradně travou, pasterizováno jednou = maximální možná účinnost a čistota
  • 80 g bílkoviny na 100 g!
  • Vysoce kvalitní bílkovina - přes 6 g BCAA na 1 dávku (35 g) - nejvyšší obsah esenciálních aminokyselin
  • Obsah čtvrté generace přátelských bakterií DUOLAC® 
  • Kvalita a parametry velice blízké lidskému mléku 
  • Bez nečistot, které obsahuje běžný syrovátkový protein
  • Čistá a přirozená chuť
Více informací
Příchuť: vanilka
1 799,00 Kč s DPH
Počet

Přidat na seznam přání
Historie cenyHistorie ceny

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 1 799,00 Kč

Doprava od 67 Kč zdarma při objednávce nad 3 000 Kč

Tisíce výdejních míst po celé ČR, díky Zásilkovně

Slevy týdne na oblíbené produkty každý týden

Prémiová nabídka dodavatele si pečlivě vybíráme

100% Native Whey představuje absolutní špičku mezi proteiny - díky použité nativní technologii se s ním běžné syrovátkové proteiny, kdy je bílkovina získávána ze syrovátky, tedy druhotného produktu a nikoli přímo z mléka, nemůžou vůbec rovnat!
 
Více se o vlastnostech nativního proteinu dočtete na webu eFIA.cz.

Syrovátkový protein je ze všech proteinů pro tělo zdaleka nejhodnotnější, avšak rozdílné způsoby zpracování vedou k velmi odlišným typům těchto proteinů co se týče složení, nečistot a chuti. A zde pouze nativní technologie dokáže garantovat parametry co nejvíce podobné původnímu přírodní podobě syrovátkových molekul obsažených v čerstvém mléce. Molekuly jsou totiž z mléka přímo extrahovány, čímž nedochází k jejich poškození, jak je tomu u běžné výroby. Výhodou je také jedna pasterizace - běžně se pasterizuje dvakrát, kvůli čemuž dochází k denaturaci proteinových molekul). Celý proces zpracování navíc probíhá při pouhých deseti stupních celsia.

Srovnání obsahu proteinu na 100g u 100% Native Whey a dvou běžných syrovátkových proteinů:





Vyšší obsah aminokyselin

Způsob zpracování se samozřejmě projeví na obsahu aminokyselin - 100% Native Whey obsahuje ve srovnání s klasicky vyrobeným syrovátkovým proteinem až o 16 % více L-Leucinu, více esenciálních aminokyselin a skoro o 40 % více cystinu.

Přátelské bakterie DUOLAC®

Probiotika jsou svým účinkem těsně spojená s funkcí zažívacího traktu a tedy i vstřebáváním přijímaných živin. Pokud jsou však nesprávně skladována, podstatně se to projeví na jejich účinnosti. Firma Cell Biotech proto přišla s patentovanou, nyní už čtvrtou generací přátelských bakterií DUOLAC® (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Lactis a Lactobacillus Rhamnosus) uchováváných pomocí speciální chladící technologie, peptidů a polysacharidů, které bakteriím dodávají trvalou stabilitu a zajišťují, že se jich drtivá většina dostane do zažívacího traktu živých a v dobrém stavu.


Balení: 1,8 kg

Dávkování:  rozmíchejte 35 g (přibližně 1 zarovnaná 60 ml odměrka*) s 250 ml vody v shakeru nebo mixéru. Pro silnější, krémovější nebo intenzivnější chuť, rozmíchejte s menším množstvím vody nebo mléka. Konzumujte 2-3 dávky denně. *odměrka je součástí balení. Během transportu se může klesnout ke dnu.
 
Upozornění:  Nevhodné pro děti, mladistvé do 16 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí. Po otevření a použití vždy pevně zašroubujte víčko. Zkonzumujte do 3 měsíců od otevření nebo do data minimální trvanlivosti. Vhodné pro vegetariány. Může obsahovat stopy vajec.
 


Výživové údaje příchuť chocolate perfection (čokoláda):
 
 Výživové údaje
 100 g
 35 g*
 1513 kJ / 356 kcal
 529 kJ / 125 kcal
 1,0 g
 0,6 g
 <0,5 g
 0,2 g
 6,1 g
 2,2 g
 2,1 g
 0,8 g
 1,5 g
 0,5 g
 80 g
 28 g
 0,45 g
 0,16 g
 600 000 000 KTJ
 210 000 000 KTJ
 600 000 000 KTJ
 210 000 000 KTJ
 600 000 000 KTJ
 210 000 000 KTJ
 Profil esenciálních aminokyselin:
 
 
 11717 mg
 
 5320 mg
 
 5378 mg
 
 9200 mg
 
 2394 mg
 
 3847 mg
 
 4850 mg
 
 2108 mg
 
 Profil podmíněně esenciálních aminokyselin:
 
 
 2677 mg
 
 2468 mg
 
 17652 mg
 
 2153 mg
 
 5701 mg
 
 3888 mg
 
 Profil neesenciálních aminokyselin:
 
 
 4322 mg
 
 10268 mg
 
 1801 mg
 
 4477 mg
 
*1 dávka odpovídá 35 g. Balení obsahuje 51 dávek.
KTJ – Kolonie tvořící jednotky v době výroby.

 
Složení:  Nativní syrovátkový izolát (64 %), instantizovaný nativní syrovátkový koncentrát (30 %) (ultrafiltrovaný nativní syrovátkový koncentrát), emulgátor sójový lecitin, kakaový prášek, aroma, zahušťovadlo celulózová guma, sladidla (sukralóza, steviol glykosidy), vícesložková směs probiotických kultur LAB2PRO® (Bifidobacterium Bifidum,Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus).
 


Doplněk stravy, se sladidly.

1. 100% čistota syrovátkové bílkoviny, bez podstatného obsahu zbytků kaseinu ve formě glykomakropeptidů.

2. Nativní syrovátkový protein je pasterizován pouze jednou. Nedochází tak k denaturování peptidů bohatých na cystin.

3. Nativní syrovátkový protein není vedlejším produktem výroby sýru, není tedy denaturován použitím kyselin a dalším zpracováním během produkce sýru.

4. Nativní syrovátkový protein vzniká během jednoho kontinuálního procesu. Velká část běžných syrovátkových proteinů vzniká v běžném mlékárenském průmyslu, který obnáší denaturaci cenných živin. Nativní protein se tomuto zcela vyhýbá.

5. Nativní syrovátkový protein má až o 240 % více cystinu, což je velice křehký peptid lehce poškoditelný teplem (skládá se ze dvou molekul cysteinu spojených disulfidovou vazbou). Cystin hraje zásadní roli v produkci glutathionu – ústředního antioxidantu v lidském těle.

6. Nativní syrovátkový protein má vyšší obsah větvené aminokyseliny l-leucinu, u něhož je vědecky prokázán největší vliv na proteinovou syntézu a regeneraci.

7. Nativní syrovátkový protein má čistší chuť, nevzniká totiž jako vedlejší produkt sýra.

8. Složení aminokyselinového spektra nativního syrovátkového proteinu je v porovnání s běžným syrovátkovým proteinem blíže aminokyselinovému spektru lidského mléka.

Zákaznická podpora

Máte nějaký dotaz rádi vám jej zodpovíme. Zákaznická podpora je Vám k dispozici.

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)

O PegraStore
ve 25 slovech

PegraStore je eshop zaměřený na prémiové produkty z oblasti zdraví a krásy. Všechny dodavatele si pečlivě vybíráme, abychom mohli našim zákazníkům zaručit nejvyšší možnou kvalitu.

Začít nakupovat

PegraBlog

Jak přežít v moři velkých hráčů: Náš příběh o kvalitě a férovém přístupu

V době, kdy inflace dosahuje rekordních hodnot a ekonomická situace je nejistá, stojíme před nelehkým úkolem. Jako menší český podnik se denně potýkáme s konkurencí nadnárodních gigantů, kteří disponují téměř neomezeným kapitálem. Přesto jsme se rozhodli jít vlastní cestou – cestou kvality a férového přístupu k zákazníkům. Proč jdeme proti proudu? Mohli bychom to udělat jednoduše. Nabízet levné, nekvalitní zboží pod rouškou anonymity, jako to dělá řada marketplace prodejců. Snížit úroveň zákaznického servisu na minimum a maximalizovat zisk. Ale to není naše cesta.

today
perm_identity Petr z PegraStore
comment 0 comments
remove_red_eye 97 views

Black Friday na PegraStore: Exkluzivní slevy až 56 % na produkty 7NUTRITION

Black Friday na PegraStore: Exkluzivní slevy až 56 % na produkty 7NUTRITION

today
perm_identity Petr z PegraStore
remove_red_eye 125 views

Darujte zdraví: Vánoční balíčky pro celou rodinu na PegraStore

Darujte zdraví: Vánoční balíčky pro celou rodinu na PegraStore

today
perm_identity Hanka z pegrastore
remove_red_eye 101 views