Můj košík
Žádné produkty
Ceny jsou s DPH
Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Poslat příteli
Reflex Nutrition 100% Native Whey Protein 1800 g čokoláda
Příjemce :
* Povinná pole
Zrušit nebo
Výživové údaje
|
100 g
|
35 g*
|
1513 kJ / 356 kcal
|
529 kJ / 125 kcal
|
|
1,0 g
0,6 g |
<0,5 g
0,2 g |
|
6,1 g
2,2 g |
2,1 g
0,8 g |
|
1,5 g
|
0,5 g
|
|
80 g
|
28 g
|
|
0,45 g
|
0,16 g
|
|
600 000 000 KTJ
|
210 000 000 KTJ
|
|
600 000 000 KTJ
|
210 000 000 KTJ
|
|
600 000 000 KTJ
|
210 000 000 KTJ
|
|
Profil esenciálních aminokyselin:
|
|
|
11717 mg
|
|
|
5320 mg
|
|
|
5378 mg
|
|
|
9200 mg
|
|
|
2394 mg
|
|
|
3847 mg
|
|
|
4850 mg
|
|
|
2108 mg
|
|
|
Profil podmíněně esenciálních aminokyselin:
|
|
|
2677 mg
|
|
|
2468 mg
|
|
|
17652 mg
|
|
|
2153 mg
|
|
|
5701 mg
|
|
|
3888 mg
|
|
|
Profil neesenciálních aminokyselin:
|
|
|
4322 mg
|
|
|
10268 mg
|
|
|
1801 mg
|
|
|
4477 mg
|
|
1. 100% čistota syrovátkové bílkoviny, bez podstatného obsahu zbytků kaseinu ve formě glykomakropeptidů.
2. Nativní syrovátkový protein je pasterizován pouze jednou. Nedochází tak k denaturování peptidů bohatých na cystin.
3. Nativní syrovátkový protein není vedlejším produktem výroby sýru, není tedy denaturován použitím kyselin a dalším zpracováním během produkce sýru.
4. Nativní syrovátkový protein vzniká během jednoho kontinuálního procesu. Velká část běžných syrovátkových proteinů vzniká v běžném mlékárenském průmyslu, který obnáší denaturaci cenných živin. Nativní protein se tomuto zcela vyhýbá.
5. Nativní syrovátkový protein má až o 240 % více cystinu, což je velice křehký peptid lehce poškoditelný teplem (skládá se ze dvou molekul cysteinu spojených disulfidovou vazbou). Cystin hraje zásadní roli v produkci glutathionu – ústředního antioxidantu v lidském těle.
6. Nativní syrovátkový protein má vyšší obsah větvené aminokyseliny l-leucinu, u něhož je vědecky prokázán největší vliv na proteinovou syntézu a regeneraci.
7. Nativní syrovátkový protein má čistší chuť, nevzniká totiž jako vedlejší produkt sýra.
8. Složení aminokyselinového spektra nativního syrovátkového proteinu je v porovnání s běžným syrovátkovým proteinem blíže aminokyselinovému spektru lidského mléka.
Milí zákazníci,
díky nařízení EU č.1169/2011 není možné uvádět u výrobků léčebná tvrzení ani na ně jakkoli odkazovat. Z tohoto důvodu jsme nuceni odstranit doporučení produktů vhodné k léčbě jednotlivých potíží. Můžeme použít pouze tvrzení, která jsou schválena EU a která neuvádějí konkrétní nemoci.
Bohužel vám to ztíží orientaci při výběru produktů, proto pokud si nebudete vědět rady obraťte se na nás buď telefonicky nebo e-mailem, rádi vám poradíme.