Můj košík
Žádné produkty
Ceny jsou s DPH
Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Poslat příteli
Reflex Nutrition 3D Protein 1,8kg Příchuť: Vanilka
Příjemce :
* Povinná pole
Zrušit nebo
45 % Nativní syrovátkový protein
Rychle uvolňovaný protein, který je bezprostředně tráven a do těla se tak téměř okamžitě dostávají potřebné živiny. Pochází z mléka z evropských chovů živených výhradně travou a díky nativní technologii jde o nejčistší a nejvíce přírodní formu syrovátkového proteinu, která existuje. Je ve své přirozené, přírodou vytvořené a nedotknuté podobě z čerstvého mléka.
U nativní technologie je největším uměním extrakce čistých syrovátkových molekul přímo z čerstvého mléka bez poškození proteinu. Výhodou je také jedna pasterizace - běžně se pasterizuje dvakrát, kvůli čemuž dochází k denaturizaci proteinových molekul. Celý proces zpracování navíc probíhá při pouhých deseti stupních celsia.
Výroba proteinu Native Whey je bezesporu jedním z nejdražších a časově nejnáročnějších způsobů zpracování, speciálně, když musí probíhat v souladu se striktní normou ISO9001. Proto si na něj může technologicky troufnout jen pár mlékáren na světě a právě proto jde o formu, která je u proteinu tak vzácná, a která přináší výsledky, jaké by u běžného proteinu získaného ze syrovátky nebyly vůbec možné.
Native Whey obsahuje více aminokyselin s rozvětveným řetězcem, až o 16 % více L-Leucinu, více esenciálních aminokyselin a skoro o 40 % více cystinu než běžný syrovátkový protein.
45 % Micelární kasein
Micelární kasein je v těle tráven pomalu, díky čemuž zajišťuje postupný a stálý přísun aminokyselin do krevního oběhu. Stejně jako nativní syrovátkový protein i kasein pochází z evropských chovů – firma Reflex Nutrition nedováží mléčné nebo syrovátkové produkty z USA, neboť je tam hojně rozšířené používání růstových hormonů a antibiotik. Při výrobě je rovněž použita ultra jemná filtrace a nízké teploty pro zachycení každé proteinové molekuly, která se v čerstvém mléce vyskytuje, v její přirozené a neporušené podobě, zatímco se vyfiltruje nepotřebný tuk a cukry. Výsledkem je čistý, nedenaturovaný, nativní micelární kasein špičkové kvality.
10 % Izolát vaječné bílkoviny
Vaječné bílky jsou vedle syrovátkového proteinu se svojí výživovou hodnotou 100 a středně rychlou dobou trávení druhou surovinou na špici oblíbenosti příznivců kulturistiky a fitness po desetiletí. Izolát vaječné bílkoviny už se v proteinech kvůli vysoké ceně jako hlavní složka nepoužívá, zároveň ale jeho kvality překoná jen máloco, a proto je obsažen i v 3D Proteinu.
Patented LAB2PRO® Friendly Bacteria
3D Protein kromě trojfázové formule obsahuje přátelské bakterie druhů Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum a Lactobacillus rhamnosus patentované značky LAB2PRO®. Bakterie jsou vypěstované pomocí speciální technologie, díky níž získávají ochranu, která zajišťuje, že se do zažívacího traktu dostanou nepoškozené.
Výživové údaje
|
100 g
|
35 g*
|
1475 kJ / 347 kcal
|
516 kJ / 122 kcal
|
|
0,6 g
0,4 g |
<0,5 g
0,1 g |
|
6,5 g
2,5 g |
2,3 g
0,9 g |
|
2,0 g
|
0,7 g
|
|
78 g
|
27 g
|
|
0,95 g
|
0,33 g
|
|
600 000 000 KTJ
|
210 000 000 KTJ
|
|
600 000 000 KTJ
|
210 000 000 KTJ
|
|
600 000 000 KTJ
|
210 000 000 KTJ
|
Milí zákazníci,
díky nařízení EU č.1169/2011 není možné uvádět u výrobků léčebná tvrzení ani na ně jakkoli odkazovat. Z tohoto důvodu jsme nuceni odstranit doporučení produktů vhodné k léčbě jednotlivých potíží. Můžeme použít pouze tvrzení, která jsou schválena EU a která neuvádějí konkrétní nemoci.
Bohužel vám to ztíží orientaci při výběru produktů, proto pokud si nebudete vědět rady obraťte se na nás buď telefonicky nebo e-mailem, rádi vám poradíme.