Sleva! Myotec Native Whey 1000 g Zobrazit větší

Myotec Native Whey 1000 g

Native whey

07/2018

 

Instantní syrovátkový proteinový koncentrát v nativní kvalitě, zpracovaný metodou cross-flow ultrafiltrace a mikrofiltrace. Nativní forma (izolace přímo z čerstvého mléka) je garancí vysokého obsahu esenciálních aminokyselin (např. až o 14 % vyššího obsahu aminokyseliny l-leucinu) a nabízí 100% čistotu s nulovým obsahem reziduí kaseinu, jako jsou glykomakropeptidy, které tvoří v rámci klasických whey proteinů až 29 % (produkty získávané ze syrovátky). Protein je RBGH free, původem z Holandska. Jde o čistý zdroj rychlých syrovátkových bílkovin bez jakýchkoli sladidel nebo aditiv.

 

Native whey versus běžný whey protein

 

Mezi native whey proteinem a běžným whey proteinem je podstatný rozdíl. Běžný syrovátkový protein obsahuje až 29% tzv. glykomakropaptidů, které pocházejí z kaseinu, kdežto nativní syrovátkový protein je 100% čistý, což je znát na biodostupnosti a obsahu esenciálních aminokyselin.

Více informací

Cena: 599 Kč s DPH

-200 Kč

799 Kč s DPH


Dostupnost: Není skladem

Výrobce: Myo Tec


Doprava od 67 Kč a nad 3000 zdarma

Přes 2000 výdejních míst v ČR a SR


Více informací


 
Jak dosáhnout 100% čistoty?
 
Odpovědí je nativní technologie. Nativní protein je extrahován přímo z čerstvého kravského mléka (tedy ne ze syrovátky) pomocí membránové technologie. Vše probíhá za velmi nízkých teplot do 10 stupňů Celsia pomocí mikrofiltrace a ultrafiltrace. Jen díky tomu je z výsledné tekutiny zcela vyloučen kasein, tuk a laktóza, a může vzniknout nejčistší a biologicky nejvíce aktivní syrovátkový protein.
 
Celý proces výroby nativní syrovátky má tyto benefity, které klasickému syrovátkovému proteinu ze sýra chybí:
 
  • 100% čistota syrovátkové bílkoviny, bez podstatného zbytku reziduí kaseinu ve formě glykomakropeptidů.

  • Nativní syrovátkový protein je pasterizován pouze jednou. Nedochází tak k denaturování peptidů bohatých na cystin.

  • Nativní syrovátkový protein není vedlejším produktem výroby sýru, není tedy denaturován použitím kyselin a dalším zpracováním během produkce sýru.

  • Nativní syrovátkový protein vzniká během jednoho kontinuálního procesu. Velká část běžných syrovátkových proteinů vzniká v běžném mlékárenském průmyslu, který obnáší denaturaci cenných živin. Nativní protein se tomuto zcela vyhýbá.

  • Nativní syrovátkový protein má až o 240 % více cystinu, což je velice křehký peptid lehce poškoditelný teplem.

  • Nativní syrovátkový protein má vyšší obsah větvené aminokyseliny l-leucinu.

  • Nativní syrovátkový protein má čistší chuť, nevzniká totiž jako vedlejší produkt sýra.

  • Složení aminokyselinového spektra nativního syrovátkového proteinu je v porovnání s běžným syrovátkovým. proteinem blíže aminokyselinovému spektru lidského mléka.

  • Bezkonkurenční naturální chuť a Bezkonkurenční konzistence.

 
Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:
 
- Superčistý zdroj syrovátkové bílkoviny
- Budování a regeneraci
 
MyoTec Advantage Line
 
Pokud je vaším prvořadým cílem kvalita, čistota a výběr jen takových surovin, které jsou prověřené a funkční, je nová řada MyoTec Advantage Line určena právě pro vás. Cílem produktů Advantage Line NENÍ nabízet úplně vše, co je na trhu dostupné, navíc s jednostranným zaměřením na co nejnižší cenu, tak jak je to obvyklé u tzv. mass-marketingových značek, ale právě naopak. Cílem je nabízet pouze smysluplné, kvalitní a funkční suroviny, a to i na úkor vyšší ceny. Kvalita a principy celého projektu jsou garantovány čistě privátní a 100% nezávislou značkou MyoTec.
 
 
Balení: 1 kg
 
Použití: rozmíchejte 35 g s 250 ml vody v shakeru nebo mixéru. Pro silnější, krémovější nebo intenzivnější chuť, rozmíchejte s menším množstvím vody nebo mléka. Konzumujte 2-3 dávky denně. 
 
Upozornění: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v chladu (5 - 25°C), suchu, chraňte před přímým slunečním zářením. Obal těsně uzavírejte. Konzumujte ihned po namíchání.
 

 
Výživové údaje:
 
 Počet porcí v balení 28 x 35 g
 100 g
 Energetická hodnota
 1608 kJ / 380 kcal
 6 g
 4 g
 6,5 g
 6,5 g
 0 g
 75 g
 Sůl*
 1,95 g
*Sůl je obsažena v potravině výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.
 
Aminokyselinové spektrum:
 
 Typické spektrum aminokyselin (průměrné hodnoty):
 100 g
 Alanin
 5,1 g
 3,1 g
 Kyselina asparagová
 11,8 g
 Cystin
 2,8 g
 Kyselina glutamová
 18,3 g
 1,9 g
 Histidin
 2,2 g
 5,7 g
 12,9 g
 10,7 g
 Methionin
 2,4 g
 Fenylalanin
 3,9 g
 Prolin
 5,1 g
 Serin
 4,7 g
 Threonin
 5,4 g
 2,1 g
 Tyrosin
 3,7 g
 5,3 g
 
 
Složení: Syrovátkový proteinový koncentrát 98,9 %, emulgátor slunečnicový lecitin, protispékavá látka vápenaté soli kyseliny fosforečné.
 

 
Instantní syrovátkový proteinový koncentrát. 

Milí zákazníci, díky nařízení EU č.1169/2011 není možné uvádět u výrobků léčebná tvrzení ani na ně jakkoli odkazovat. Z tohoto důvodu jsme nuceni odstranit doporučení produktů vhodné k léčbě jednotlivých potíží. Můžeme použít pouze tvrzení, která jsou schválena EU a která neuvádějí konkrétní nemoci.

Bohužel vám to ztíží orientaci při výběru produktů, proto pokud si nebudete vědět rady obraťte se na nás buď telefonicky nebo e-mailem, rádi vám poradíme.

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:


Recenze


Napsat recenzi

Myotec Native Whey 1000 g

Myotec Native Whey 1000 g

Native whey

07/2018

 

Instantní syrovátkový proteinový koncentrát v nativní kvalitě, zpracovaný metodou cross-flow ultrafiltrace a mikrofiltrace. Nativní forma (izolace přímo z čerstvého mléka) je garancí vysokého obsahu esenciálních aminokyselin (např. až o 14 % vyššího obsahu aminokyseliny l-leucinu) a nabízí 100% čistotu s nulovým obsahem reziduí kaseinu, jako jsou glykomakropeptidy, které tvoří v rámci klasických whey proteinů až 29 % (produkty získávané ze syrovátky). Protein je RBGH free, původem z Holandska. Jde o čistý zdroj rychlých syrovátkových bílkovin bez jakýchkoli sladidel nebo aditiv.

 

Native whey versus běžný whey protein

 

Mezi native whey proteinem a běžným whey proteinem je podstatný rozdíl. Běžný syrovátkový protein obsahuje až 29% tzv. glykomakropaptidů, které pocházejí z kaseinu, kdežto nativní syrovátkový protein je 100% čistý, což je znát na biodostupnosti a obsahu esenciálních aminokyselin.