Žádné produkty
Ceny jsou s DPH
Z důvodu legislativy EU, která omezuje uvádění některých informací u produktů alternativní medicíny (doplňků stravy), pokud chcete vstoupit na tyto webové stránky, musíte souhlasit s níže uváděným tvrzením:
Produkty na těchto webových stránkách beru výslovně a pouze jako doplňky stravy, které nejsou dle platné právní úpravy ČR lékem a nelze je za léky zaměňovat. Informace u produktů uvedené jsou pouze pohledem, jakým na nemoc člověka nahlíží tradiční čínská medicína v Číně, žádným způsobem neovlivní můj úsudek a na základě tohoto pohledu nebudu doplňkům stravy zde prodávaným ani náznakem přisuzovat léčebné či zdravotní účinky.
Obsah na této stránce není vhodný pro osoby mladší 18 let. Pro přístup do této sekce musíte být starší 18 let. Potvrďte kliknutím na "Souhlasím"
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Špaldová mouka Wolfberry BIO 400 g
Příjemce :
* Povinná pole
Zrušit nebo
Pšenice špalda (Triticum spelta L.) patří k nejstarším kulturním obilovinám, která se v prehistorické době pěstovala především na Blízkém východě. Špalda je velice lehce stravitelná, má oříškovou chuť a patří do skupiny pluchatých pšenic.
Chleby s přídavkem špaldové mouky mají výraznou chlebovou vůni, velký objem, krásně popraskanou kůrku, perfektně chutnají a dlouho vydrží vláčné a čerstvé. Špalda navíc obsahuje téměř všechny základní složky důležité pro organismus. Díky většímu podílu aleuronové vrstvy tak obsahuje pšenice špalda v průměru 16 % bílkovin, což je mnohem více, než u klasické pšenice.
Aminokyselinové složení je u klasické pšenice a špaldy téměř totožné, pouze obsah esenciálních aminokyselin je u špaldy vyšší. Špalda tak obsahuje poměrně značné množství nenasycených mastných kyselin a neobsahuje cholesterol. Obsah lepku se v ní pohybuje okolo 40 % a jeho kvalita je velmi vysoká. Konzumace špaldové mouky ale v některých případek alergii u celiaků vůbec nevyvolává, v každém případě je ale její konzumace nutná prodiskutovat s lékařem.
Špalda, díky tomu, že není šlechtěná, tak si zachovává svoje přirozené vlastnosti a má oříškovou chuť. Ve Wolfberry špaldové mouce najdete celou škálu minerálních látek, vitamínů a více než 12 % bílkovin. Je vyráběná ze zrn rostlin pěstovaných v BIO kvalitě na kontrolovaném ekologickém zemědělství. Výborně se hodí na pečení chleba a různého pečiva, ale i na přípravu zavářek do polévky nebo na zahušťování pokrmů
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie: 1214 kJ / 290 kcal; Bílkoviny: 12.5 g; Tuky: 2 g; Sacharidy: 55 g; Vláknina: 4 g; Voda: maximálně 11 g
Minerály ve 100g
Vápník: 38 mg; Železo: 4 mg; Draslík: 385 mg; Sodík: 8 mg
Alergeny
Lepek
Země původu
Holandsko
BIO výrobek pod kontrolou: CZ-BIO-002
Obsah
400 gNutriční hodnoty ve 100 g: 1214 kJ, 290 kCal, bílkoviny 12,5 g, tuk 2 g, sacharidy 55 g, vláknina 4 g, voda max 11 g. Minerály: Ca 38 mg, Fe 4 mg, K 385 mg, Na 8 mg, Niacin 3,2 mg. Obsahuje lepek.
Země původu: Holandsko
Obsah balení: 400 g
Milí zákazníci,
díky nařízení EU č.1169/2011 není možné uvádět u výrobků léčebná tvrzení ani na ně jakkoli odkazovat. Z tohoto důvodu jsme nuceni odstranit doporučení produktů vhodné k léčbě jednotlivých potíží. Můžeme použít pouze tvrzení, která jsou schválena EU a která neuvádějí konkrétní nemoci.
Bohužel vám to ztíží orientaci při výběru produktů, proto pokud si nebudete vědět rady obraťte se na nás buď telefonicky nebo e-mailem, rádi vám poradíme.