Sleva! Wolfberry Mandlová mouka Bio 400 g Zobrazit větší

Wolfberry Mandlová mouka Bio 400 g

Mandlová mouka BIO 400 g Wolfberry. Jemná mouka mletá z vyloupaných blanšírovaných sladkých mandlí.

Tato mandlová mouka je vyrobena ze sladkých španělských bio mandlí, šetrně loupaných za použití horké páry a poté najemno namletých. Mandle jsou nejen dobré, ale i zdravé. Jsou vynikajícím zdrojem některých vitaminů a minerálů, například hořčíku, fosforu, zinku, vápníku a vitaminu E.

Více informací

Cena: 269 Kč s DPH

-30 Kč

299 Kč s DPH


Dostupnost: Skladem

Výrobce: Wolfberry


Doprava od 50 Kč a nad 2.500 zdarma

Přes 700 výdejních míst v ČR a SR


Více informací


Mandle jsou nejen dobré, ale i zdravé, protože obsahují velké množství vlákniny. Díky velkému obsahu bílkovin, cukrů a tuků jsou ideálním zdrojem energie. Kromě toho je v nich i hodně vitamínů skupiny B, vitaminu E (tokoferolu) a kyseliny listové. Mandlová mouka je ale také významným zdrojem minerálních látek a to zejména hořčíku, vápníku a draslíku.

Mandlová mouka se výborně hodí hlavně na pečení, při výrobě dortů a cukrářských výrobků, do různých krémů a dezertů, domácího marcipánu, zjemní všechny korpusy a linecká těsta, ale dá se z ní připravit i vynikající mandlové mléko.

Wolfberry mandlová mouka je vyrobena z vyloupaných blanšírovaných sladkých mandlí. Výborně se hodí pro všechny, kteří drží bezlepkovou dietu.

Tato 100% mandlová mouka je vhodná pro celiatiky.

Nutriční hodnoty ve 100 g: 2407  kJ, 575 kCal, bílkoviny 20 g, tuk 54 g, sacharidy 20 g, vláknina 11 g, voda max 7 g. Minerály: Ca 266 mg, Fe 4 mg, K 690 mg, Na 300 mg, P 478 mg, Mg 258 mg. Nebsahuje lepek. 

Země původu: Španělsko

Obsah balení: 400 g

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:


Recenze


Napsat recenzi

Wolfberry Mandlová mouka Bio 400 g

Wolfberry Mandlová mouka Bio 400 g

Mandlová mouka BIO 400 g Wolfberry. Jemná mouka mletá z vyloupaných blanšírovaných sladkých mandlí.

Tato mandlová mouka je vyrobena ze sladkých španělských bio mandlí, šetrně loupaných za použití horké páry a poté najemno namletých. Mandle jsou nejen dobré, ale i zdravé. Jsou vynikajícím zdrojem některých vitaminů a minerálů, například hořčíku, fosforu, zinku, vápníku a vitaminu E.